Disclaimer - KidSociety
Menu
EUR
  • Gratis verzenden boven €75
  • Same day delivery in Badhoevedorp
  • 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar ervaring

Disclaimer

 

Disclaimer voor http://www.kidsociety.nl

KidSociety BV (Kamer van Koophandel: 85665460), hierna te noemen KidSociety, verleent u hierbij toegang tot http://www.kidsociety.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
KidSociety behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

KidSociety spant zich in om de inhoud van http://www.kidsociety.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op http://www.kidsociety.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van KidSociety.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op http://www.kidsociety.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met KidSociety. Voor op http://www.kidsociety.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan KidSociety nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij KidSociety.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van KidSociety, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »